Om os

Vi er et app-bureau,
der elsker at skabe realiteten ud fra drømmen✨

Harj-IT er et app-bureau, som specialiserer sig for design og udvikling. VI mener at Flutter sammen med Firebase er fremtiden, hvorfor vi investerer en masse tid til at mestre det. Vi mestre ikke alle typer af teknologier, men netop dem som slutbrugerne finder interessante.

De 3 F'ere

Figma 🧑🏼‍🎨

Vi bruger Figma, et af de bedste designer-værktøjer der findes, når vi designer din app. Med Figma kan vi dele et link med dig, så du kan følge med i real-time, når vi designer.

Linket bliver senere lavet om til prototypen, som du kan vise til hvem-som-helst.

Flutter 🐦

Indtil for 3-4 år siden var crossplatform appudvikling ikke noget at råbe hurra for. Apps var sløve og af ringe kvalitet, hvilket ødelagde brugoplevelsen. 

Flutter blev en game-changer, da værktøjet formåede at fikse mange af de fejl og mangler, som tidligere eksisterede i  crossplatform-verdenen.

I dag er over 500.000 apps udviklet i  Flutter og dens community er i rivende udvikling. Google har købt og investerer tonsvis af penge i frameworket, hvilket for dig betyder, at det er fremtidssikret og stabilt.

Firebase 🔥

Opsætning af servere og databaser er både dyrt, usikkert og kræver meget vedligeholdelse. Derfor benytter vi Firebase til vores backend, så vi ikke behøver selv at bokse med sikkerheden. Firebase er GDPR-compliant, hvorfor vi trygt kan bruge det i Danmark.  

Vi kan naturligvis også udvikle backend i andre frameworks.

Apps til den halve pris? 🤯

Vores apps bliver udviklet i Flutter fra Google, som er et crossplatform værktøj, der muliggøre at man kun behøver én kode frem for at kode til hver platform, uden fald i kvaliteten. For dig betyder det, at din app kan udvikles en hel del billigere – ja faktisk næsten halv pris sammenlignet med native apps.


ℹ️ Over 500.000 apps er udviklet i Flutter – vi tror på Flutter 💪 

ℹ️ Med Flutter får du også en web app. Dvs. din native app vil kunne bruges på iPhone, Android og i en browser.

La' os tage en uforpligtig snak om din
million-dollar-ide 🤑